AirPods Black Friday 2023

AirPods Black Friday aanbiedingen

Luister je regelmatig muziek via je telefoon, iPad, MacBook of iMac? Dan wil je natuurlijk de beste kwaliteit hebben. Iedereen kent de AirPods wel. Je ziet ze overal! En dat is niet zonder reden. De Airpods zorgen niet alleen voor een uitstekende geluidskwaliteit, maar ook het draagcomfort is perfect. Ben jij toe aan nieuwe AirPods? Dan is Black Friday 2023 de beste tijd om Airpods in de aanbieding te kopen. Op deze pagina bekijk je alle Black Friday Airpods 2023 aanbiedingen. Betaal niet te veel! Bestel je nieuwe AirPods via onderstaande links.

AirPods 2e generatie Blackfriday aanbiedingen:

Intresse in de 2e generatie Apple AirPods? Bekijk de beste Blackfriday AirPods aanbiedingen:

Blackfriday AirPods aanbiedingen bij Coolblue
Blackfriday AirPods aanbiedingen bij Bol.com
Blackfriday AirPods aanbiedingen bij MediaMarkt

AirPods Pro Blackfriday aanbiedingen:

De beste aanbidingen voor Black Friday AirPods Pro bekijk je hier:

Blackfriday AirPods Pro aanbiedingen bij Coolblue
Blackfriday Airpods Pro aanbiedingen bij Bol.com
Blackfriday Airpods Pro aanbiedingen bij MediaMarkt

 

Wat zijn Apple Airpods?

Deze AirPods 2019 zijn van de tweede generatie en zijn nog geavanceerder dan de eerste variant. De kenmerkende witte oordopjes van Apple kun je draadloos koppelen via Bluetooth aan je iPhone of iPad. Zo kun je urenlang muziek luisteren, gesprekken voeren of bijvoorbeeld de digitale assistent Siri gebruiken!

Er is bij deze nieuwere variant gekozen voor een compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip. Zo is geluid nog beter en worden verschillende sensoren gebruikt om te detecteren hoe je de dopjes draagt. Geluid wordt automatisch naar één of twee oortjes gestuurd, dat betekent altijd volop genieten.

De AirPods Pro zijn bluetoothoordoppen met noise cancelling waarmee je je afsluit van omgevingsgeluiden. De oortjes worden geleverd in een draadloze oplaadcase. Wanneer je de AirPods in de case opbergt, worden ze direct opgeladen. Handig voor onderweg dus!

Ten opzichte van de vorige AirPods, is het design van de Pro iets anders. Dit zijn weer echte in-ear oordopjes, waarbij drie maten siliconen dopjes worden meegeleverd. Verder is de steel voorzien van een druksensor waarmee je verschillende acties kunt uitvoeren.

 

Smart home aanbiedingen:

Aanbiedingen worden geladen

The Smart Home