Black Friday Ring 2023 aanbiedingen

Alle Blackfriday Ring aanbiedingen 2023:

De Ring videodeurbel, wie kent het niet! Ring is de voorloper op slimme deurbellen. Dankzij de gemakkelijke montage is het installeren zo gedaan. En met de app van Ring kan je altijd kijken wat er gebeurd! Ben jij opzoek naar een Ring videodeurbel? Dan is Blackfriday 2023 de beste tijd van het jaar om je Ring videodeur te kopen. De grootste webshops hebben de Ring vaak in de aanbieding. Wacht daarom niet langer en koop er een, want ieder jaar zijn ze heel snel uitverkocht.

Ring Blackfriday aanbiedingen:

De top 3 retailers hebben de Ring tijdens Blackfriday afgeprijsd. Klik op onderstaande links om de prijzen per webshop te bekijken:

Blackfriday Ring aanbiedingen bij Coolblue
Blackfriday Ring aanbiedingen bij Bol.com
Blackfriday Ring aanbiedingen bij MediaMarkt

 

De Ring Videodeurbel:

Met Ring houd je vanaf je smartphone, tablet of pc je woning in de gaten. Dankzij directe meldingen, HD-video en tweerichtingsspraak heb je altijd contact met bezoekers, waar je ook bent. Stel zelf je bewegingszones in, zodat je de plekken in de gaten houdt die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt een melding op smartphone, tablet of pc zodra Ring beweging detecteert, en weet dus meteen of iemand je terrein betreedt. Mis nooit meer een bezoeker met Ring. 

Ring videodeurbel 3: De gloednieuwe deurbel op batterijen met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder verbeterde bewegingsdetectie, de close-up-zone, en Pre-Roll-technologie. Met een extra videopreview van 4 seconden van elke bewegingsgebeurtenis begint de Ring Video Doorbell automatisch met opnemen - zelfs al voordat een melding krijgt.

Smart home aanbiedingen:

Aanbiedingen worden geladen

The Smart Home