Deprecated: Function strftime() is deprecated in /mnt/web116/a2/55/57212155/htdocs/site/templates/_uikit.php on line 834

Top 5 slimme stekkers

Keuken en huishouden

Met een slimme stekker maak je apparaten die eigenlijk niet slim zijn, opeens een onderdeel van je smart home. Het is de beste manier om bijvoorbeeld je bestaande lampen goedkoop naar smart lampen om te zetten. Na een hele hoop testen komen we uit op de beste 5 slimme stekkers. Om jouw keuze gemakkelijk te maken lees je onze top 5 slimme stekkers hieronder.

Naast de prijs hebben we gekeken of de slimme stekker ook te koppelen is met bestaande smart home producten. Zo koppel je eenvoudig de slimme stekker aan je Hue bridge, Google Home of Apple Home met Siri. 

 

Onze aanrader
Philips Hue Slimme Stekker

Philips Hue Slimme Stekker

Onze keuze voor een slimme stekker. Werkt direct met je Philips Hue bridge en ondersteund ook bluetooth. Werkt met Hue, Google Home & Apple Home. De beste slimme stekker voor integratie met alle gangbare smart home platformen.

Werkt met:

 Google Assistant

 Apple HomeKit

 IFTTT

 Philips Hue

 Home Assistant

Verkrijbaar bij:

Coolblue »Bol.com »Amazon.nl »
Ook goed
Qnect slimme stekker

Qnect slimme stekker

De QNECT Slimme stekker koppel je gemakkelijk aan je Google Assistent, Alexa of bedien je met de QNECT-home app. In de app kun je ook gemakkelijk schema's aanmaken zodat je schakelaar automatisch op bepaalde tijdstippen aan of uit schakelen.

Werkt met:

 Google Assistant

 Amazon Alexa

Verkrijbaar bij:

Bol.com »Amazon.nl »

Meet ook met de Hombli slimme stekker het stroomverbruik van je apparaat. Koppel daarnaast de slimme stekker aan spraakassitent Google Assistant of Alexa, zodat je hem samen met je andere slimme apparaten vanuit één app bedient.

Innr Smart Plug

Innr Smart Plug

Best verkrijgbare slimme stekker in Nederland. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Werkt met Philips Hue Bridge v2 of hoger. Werkt met Google Home via Hue.

Werkt met:

 Google Assistant

 IFTTT

 Philips Hue

 Home Assistant

Verkrijbaar bij:

Coolblue »Bol.com »Amazon.nl »
Fibaro Wall Plug Type F

Fibaro Wall Plug Type F

Een uitgebreide slimme stekker dankzij de ingebouwde stroommeter. Lees op je telefoon hoeveel stroom je verbruikt! Let op, werkt alleen in combinatie met Fibaro home bridge en/of Toon thermostaat. Er is ook een speciale Apple versie van deze stekker.

Werkt met:

 Apple HomeKit

Verkrijbaar bij:

Coolblue »Bol.com »Amazon.nl »

Onze top 5 slimme stekkers

Voordat we begonnen te testen hebben we eerst gekeken naar het huidige aanbod in slimme stekkers. Is het artikel te koop in Nederland? Of moet je shoppen voor een smart plug in het buitenland. We hebben gekozen om alleen slimme stekkers te selecteren welke voldoen aan alle Europese normen. Zo weten je zeker dat je een goede slimme stekker hebt. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheid om de slimme stekker te koppelen aan je (huidig) systeem. Stekkers met een afstandsbediening hebben we uitgesloten.

Gebruik van slimme stekkers

Het gebruik van slimme stekkers is ideaal voor producten die niet slim zijn. Je zet zo eenvoudig je bestaande lamp om in een slimme lamp. Maar denk ook aan kerstverlichting die je kan omtoveren tot slimme kerstverlichting, je dure buitenlampen welke je zo eenvoudig slim kan maken of je telefoonoplader naast je bed die je alleen ‘s nachts aan laat gaan. Super handig dus zo'n slimme stekker! Daarnaast biedt een slimme stekker de mogelijkheid om gemakkelijk en betaalbaar je huis om te bouwen tot een slim huis. Wil je die ene mooi lamp toch slim maken? Of is je partner niet gecharmeerd van het vervangen van alle lampen? Kies dan voor slimme stekkers!

 


Volgende Wat is Google Chromecast?

The Smart Home