Deprecated: Function strftime() is deprecated in /mnt/web116/a2/55/57212155/htdocs/site/templates/_uikit.php on line 834

Coolblue Energie

Je kent Coolblue waarschijnlijk van de elektronica en je hebt er ongetwijfeld al wel eens iets besteld. In september 2019 startte ze al met de verkoop van zonnepanelen, heel iets anders dan de normale producten die ze verkopen. Een jaar later verschijnen ook de laadpalen voor elektrische auto's vanuit het merk Coolblue. 

Nu ook Coolblue Energie

Januari 2020 is dan ook de aankondiging van Coolblue Energie. De energiemaatschappij die juist mínder energie wil verkopen. 

Inzicht in je verbruik

Wat heeft Coolblue Energie te maken met een smart home? Nou, wanneer je slimme apparaten aanschaft, ben je onbewust bezig met een stukje duurzaamheid. Bijvoorbeeld lampen automatisch uit zetten op tijden wanneer je niet thuis bent. Maar er zijn ook apparaten die wanneer ze smart zijn opeens meer stroom verbruiken, bijvoorbeeld je slimme deurbel die opeens 24/7 beelden opneemt. Ik denk niet dat je oude deurbel dat ook deed, toch?

Bij Coolblue Energie krijg je, wanneer je een slimme meter hebt, maandelijks een besparingsrapport. Hierin staat je energieverbruik van de afgelopen maand, een vergelijking met het verbruik van een vergelijkbaar huishouden én bespaartips! Ook wanneer je geen slimme meter hebt, kun je zelf je meterstanden doorgeven en heb je altijd inzicht in je verbruik via Mijn Coolblue Energie.

Korting op zonnepanelen en laadpalen bij Coolblue Energie

Met Coolblue Energie heb je niet alleen korting op energiezuinige- en besparende producten zoals wasmachines, drogers, koelkasten, slimme thermostaten, smart home lampen en slimme stekkers, je krijgt ook nog eens korting op Coolblue Zonnepanelen én Laadpalen.

Om energie te besparen, en de energie die je gebruikt groen te maken, is Coolblue Energie een hele fijne leverancier. Ze helpen je juist minder energie te verbruiken, goed voor de wereld én voor je portemonnee!

Stap nu over en ontvang tot 200 euro Coolblue Tegoed!


Volgende Beste slimme buitenverlichting

The Smart Home