Philips Hue aanbiedingen Black Friday 2023

Black Friday 2023 is natuurlijk de uitgelezen kans om je smart home uit te breiden met slimme verlichting van Philips Hue. We verzamelen hier de beste Philips Hue aanbiedingen tijdens de Black Friday periode voor je.

Philips Hue aanbiedingen tijdens Black Friday 2023

De aanbiedingen van dit jaar zijn nog niet bekend. Wanneer de eerste actieperiodes van start gaan updaten we deze pagina. Coolblue heeft bijvoorbeeld meerdere jaren een langere black friday periode gekend, die wel tot een week duurde!

Bekijk hier de beste Philips Hue Blackfriday 2023 aanbiedingen:

Blackfriday Philips Hue aanbiedingen bij Coolblue
Blackfriday Philips Hue aanbiedingen bij Bol.com
Blackfriday Philips Hue aanbiedingen bij MediaMarkt

 

Over Philips Hue

Wanneer je het over een smart home hebt, kan slimme verlichting natuurlijk niet ontbreken. Philips Hue is een van de systemen waarmee je de verlichting in je huis kan automatiseren. De prijs/kwaliteit zit meer in het hogere segment op de markt, maar de producten gaan dan wel jaren mee. Tijdens Black Friday is het dan natuurlijk lekker om met extra korting producten van Philips Hue aan te schaffen.

Philips Hue lampen

De verschillende verlichting van Philips Hue is onder te verdelen in 3 verschillende soorten, namelijk de ‘White’, ‘White Ambiance’ en ‘White & Color Ambiance’. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Met de White heb je één witte kleur licht, bij de White Ambiance heb je ook keuze uit verschillende soorten ‘wit’ licht zodat je wat meer sfeer, ofwel ambiance, kan toevoegen aan je huiskamer. Wanneer je je verlichting bijvoorbeeld wilt koppelen aan je tv zodat de kleur automatisch aanpast met de kleuren, kies je beter voor White & Color Ambiance. Dan kleurt je verlichting bijvoorbeeld ook mee naar groen, rood of blauw.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van alle Philips Hue Black Friday deals!

Smart home aanbiedingen:

Aanbiedingen worden geladen

The Smart Home