Deprecated: Function strftime() is deprecated in /mnt/web116/a2/55/57212155/htdocs/site/templates/_uikit.php on line 834

Beste slimme buitenverlichting

Tuin en klussen

Slimme buitenverlichting: Wanneer je je lampen hebt vervangen voor slimme lampen ben je natuurlijk snel gewend aan het feit dat je met de app of met je stem gemakkelijk je verlichting regelt. Je hebt ze waarschijnlijk ook al gekoppeld aan je slimme thermostaat, die uit gaat wanneer je s'avonds je lampen uit doet, of aan je smart tv voor optimale kijkers ervaring.

Maar, je lampen die in je tuin staan, zijn nog niet slim. Wat zijn dan de beste slimme lampen om te kopen voor in je tuin of op je terras? We hebben de beste opties voor je op een rij gezet!

Slimme buitenlampen van Philips Hue

De voorloper van smart verlichting is natuurlijk Philips Hue, met het uitgebreide assortiment is er zowel voor binnen- als buitenverlichting meer dan genoeg keuze. Philips Hue buitenverlichting bestaat uit onder andere slimme prikspots, sokkellampen, verschillende slimme wand- en muurlampen en lichtstrips.

Verander scene's in een klik

Probeer de verschillende scene's die je tuin veranderen in een prachtige sprookjeswereld, en breng ze echt tot leven met licht. Stel je verlichting in dat ze aan gaan wanneer je thuis komt, zo wordt automatisch je oprit verlicht en zelfs de binnenverlichting gaat alvast voor je aan.

Koppel je slimme buitenverlichting aan bewegingssensors

Van huis vertrokken zonder de verlichting uit te doen? Ook dan kan je op afstand met een druk op de knop al je verlichting uit doen. Of koppel je verlichting aan bewegingssensors, zodat alles automatisch aan of uit gaat wanneer dit moet.

Slimme buitenverlichting van Innr

Het prettige van Innr lampen is dat je deze verlichting compatible is met Zigbee platformen, zodat je je buitenverlichting kan koppelen aan je huidige Hue bridge of Trådfri bridge van Ikea. Op deze manier kun je zowel slimme lampen van Philips Hue/Ikea als lampen van Innr via de app aanroepen.

De collectie van Innr buitenlampen bestaat uit zowel spotjes, lantaarns als een outdoor lightstrip. Met deze verschillende buitenlampen kun je je hele tuin mooi verlichten, en met de 16 miljoen kleuren prachtige scene's maken voor verschillende settings.

Slimme tafellamp van Eve

Ook het smart home merk Eve heeft een artikel in het assortiment die je perfect kunt gebruiken als buitenverlichting. De Eve Flare is een soort variant op de Philips Hue Go, een draagbare tafellamp op batterijen, die ook nog eens waterdicht is. Perfect dus voor een gezellig sfeervol avondje buiten in je tuin of op je terras.

Slimme LED Strip van Hombli

Hoewel Hombli geen échte slimme buitenverlichting verkoopt, maar wel goed is in een sfeertje binnen, hebben ze een LED strip te koop die IP65 waterdicht is. Dit betekend dat de LED Strip water en stof dicht is, en bijvoorbeeld gewoon besproeit kan worden met water.

Dit is dus perfect wanneer je strips langs je vlonder of langs je schuifdeur wilt plaatsen om een extra sfeertje in je tuin te creeeren.


The Smart Home