Sonos Black Friday 2023

Alle Sonos Black Friday 2023 aanbiedingen vind je hier.

Sonos is misschien wel een van de meest bekende speaker merken. Met de hoge kwaliteit speakers creeer je de beste multi-room audio ervaring. Een hoge kwaliteit betekend meestal ook een hoog prijskaartje. Laat nou bijna Black Friday voor de deur staan. We delen de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2020!

Sonos aanbiedingen tijdens Black Friday 2023

 

Alle Blackfriday Sonos aanbiedingen hebben we bekeken. De winkels tijdens blackfriday 2023 Sonos met de meeste afprijzing zijn:

Blackfriday Sonos aanbiedingen bij Coolblue
Blackfriday Sonos aanbiedingen bij Bol.com
Blackfriday Sonos aanbiedingen bij MediaMarkt

 

In 2022 waren dit de beste Sonos Black Friday aanbiedingen:

Coolblue: 22% korting op Sonos One
Coolblue: 18% korting op de Sonos Beam
Bol.com: 22% korting op de Sonos Beam, in de kleur zwart

 

Alle Sonos Producten:

Sonos One:

De krachtige smart speaker met ingebouwde stembediening. Geniet van rijk, kamervullend geluid met Sonos One. Je bedient hem met bijvoorbeeld je stem, de Sonos-app of AirPlay 2.

Dit model is het vaakst in de aanbieding tijdens Black Friday!

Sonos One SL:

De Sonos One SL was in 2019 ook tijdens Black Friday in de aanbieding. Het betreft de Sonos One, maar dan zonder Google Assistant

Sonos Five:

De krachtigste speaker voor het beste geluid. Geniet van puur, kamervullend geluid voor muziekstreaming, vinyl en meer. Je bedient hem met de app of Apple AirPlay 2.

Sonos Beam:

De slimme, compacte soundbar voor tv, muziek en meer. Speel met Beam alles af waar jij van houdt. Bedien hem met je stem, afstandsbediening, de Sonos-app en meer.

Wij verwachten dat de Sonos Beam met Black Friday 2020 in de aanbieding is.

Sonos ARC:

De premium smart soundbar voor tv, film, muziek, games en meer. Laat al je entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Arc, met Dolby Atmos. Bedien hem met je afstandsbediening, de app, je stem of Apple AirPlay 2.

 

Wat is Black Friday?

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur 's nachts open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten. Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november. Black Friday is altijd de eerste vrijdag na Thanksgiving day, Thanksgiving is altijd de vierde donderdag in november. Hierdoor vindt Black Friday altijd eind november plaats. Houd er rekening mee dat de meeste webwinkels de hele week Black Friday aanbiedingen hebben! Houd onze pagina daarom goed in de gaten.

Smart home aanbiedingen:

Aanbiedingen worden geladen

The Smart Home